clicant aquí. 

 

">

Estiu festiu per a joves del Masnou

Última revisió 16-06-2022 09:05
15/06/2022

Les inscripcions als tallers per a joves del mes de juliol ja estan obertes. Es poden fer clicant aquí. 

 

La Regidoria de Cicles de Vida en l'àmbit de Joventut ha organitzat una agenda d'activitats continuades a l'Espai Jove de Ca n'Humet per tal que els adolescents i joves de 12 a 29 anys puguin gaudir de les vacances d’estiu. El cicle d’activitats s’anomena Festiu Jove i inclou nou tallers de disciplines ben variades que s’estendran al llarg del mes de juliol: skateboard, manga, transformació d’espais urbans amb guix, samarreting, surf de rem, relaxació, cal·listènia i body art. Les activitats són gratuïtes, però caldrà inscripció prèvia a totes, perquè les places són limitades.

Taller de skateboard

Activitat per iniciar-te en el monopatí o perfeccionar la tècnica. Curs intensiu de tres dies de skateboard, per aprendre des de l’equilibri i la remada a sobre del monopatí fins a trucs inicials utilitzant rampes per practicar diferents modalitats d’aquest esport.

Taller de manga

Curs de dibuix manga. Taller per aprendre a fer una plana de còmic amb un personatge i gaudir de tot el procés: storyboard, guió, rostre, ulls, cabells, mans, entintatge, estudi del cos, encaix, anatomia i més.

Taller de transformació d’espais urbans amb guix

L’objectiu d’aquest taller consisteix a intervenir en petits racons de l'espai públic (com ara clavegueres, tubs, plantes que surten d'entre les rajoles...) per convertir-los en una altra cosa, fer-los més bonics, crear-hi algun acudit o poema visual, alguna crítica..., a partir de petits dibuixos amb guix.

Taller de samarreting

Taller per descobrir una manera de reciclar samarretes pintant-les i fent-hi estampats amb acrílics i materials diversos. Les samarretes poden ser amb diferents talls, sense cosir, velles, tacades, trencades o poden ser nous models.

Taller de full moon

Sortida nocturna de surf de rem aprofitant la lluna plena de juliol.

Taller de surf a rem

Classe per aprendre les nocions bàsiques del surf de rem (paddle surf): agafareu autonomia amb la planxa dins i fora de l'aigua, i aprendreu a desplaçar-vos amb seguretat. A més, estimulareu la vostra capacitat aeròbica i resistència muscular, i desenvolupareu l'equilibri.

Taller de relaxació a la platja impartit pel CAP Ocata

Taller per aprendre tècniques de relaxació que us ajudin a gestionar moments d’estrès, tensió, ansietat i angoixa, a més de millorar el vostre benestar i adquirir una millor consciència corporal.

Taller de cal·listènia

Classe per iniciar-se en el món de la cal·listènia, un sistema d’exercicis físics per treballar el moviment muscular del cos orientat a desenvolupar l'agilitat, la força física i la flexibilitat. L’objectiu és millorar la postura, tonificar grups musculars i cuidar les articulacions.

Taller de body art

Taller de dibuix i pintura sobre la pell. Amb pintura de dits o amb acrílics antial·lèrgics, sereu el vostre propi llenç. Des de motius florals, inspiracions en obres d'art o efectes visuals fins a motius abstractes.

 

Per més informació:

Servei d'Informació Juvenil (Espai Jove de Ca n'Humet)

93 557 18 43 - 673 00 98 52

sij@elmasnou.cat