Es renova l'enllumenat de l'Espai Escènic de Ca n'Humet i del Casal d'Avis de Can Malet

Última revisió 26-11-2021 11:48
26/11/2021

Les actuacions de renovació de les lluminàries d'aquests equipaments permetran una major eficiència en el consum energètic

L'Ajuntament del Masnou ha renovat un total de cinquanta-cinc fonts de llum corresponents a l'enllumenat de l'Espai Escènic Iago Pericot de Ca n'Humet i del Casal d'Avis de Can Malet durant aquest mes de novembre, cosa que permetrà una major eficiència energètica en aquests dos espais públics.

Al Casal d'Avis de Can Malet, les accions de millora van començar el dimecres 17 de novembre i es van allargar fins al divendres 19 de novembre. Amb una inversió de 3.178,71 euros (IVA inclòs), s'han substituït els antics fluorescents per quaranta-cinc panells de tecnologia LED, que permetran un estalvi significatiu en el consum elèctric, ja que es passarà de consumir 3.240 watts a 1.800 watts, gairebé la meitat.

Pel que fa a l'Espai Escènic Iago Pericot de Ca n'Humet, les actuacions han suposat una inversió de 4.120,93 euros (IVA inclòs), i s'hi han canviat els deu plafons que formen el total de l'enllumenat LED existent per nous equips de llum càlida, ja que alguns ja havien arribat al final de la seva vida útil i, d'altres, ja hi estaven arribant.