Es remodelen els vestidors de la primera planta del pavelló d'esports antic

Última revisió 21-08-2023 08:06
08/08/2023

Quan finalitzi la intervenció, l’equipament comptarà amb tres vestidors amb dutxes, addicionals als de la pista Ricky Rubio

Aquesta setmana han començat les obres de remodelació dels vestidors de la primera planta del pavelló antic del Complex Esportiu Municipal. S’hi enderroquen els quatre que hi havia fins ara per fer-hi un únic vestidor. Serà, per tant, un vestidor gran. Estarà dotat amb dutxes i serà d’ús exclusiu per a dones.

Anteriorment, ja s’havien reformat els altres quatre vestidors petits que hi havia en aquest equipament, i s'havien transformat en dos de més amples. Actualment, un és el que utilitzen els homes. L’altre, que ara és per a les dones, passarà a ser el segon vestidor masculí quan finalitzin les obres que tot just comencen i que es preveu que s’allarguin durant tres mesos. Els enderrocs s’han programat durant l’agost, aprofitant que l’equipament està tancat al públic. Després s’iniciaran els treballs interiors, els de construcció dels nous vestidors i els acabats. L’Ajuntament ha adjudicat les obres a l’empresa Fareclima SL, per un import de 146.300 euros (IVA inclòs).

Tots aquests vestidors, que originàriament eren vuit de petits i que acabaran sent tres, més grans i dotats amb dutxes, són els que donen servei als usuaris i usuàries de la piscina, el gimnàs i les activitats dirigides. La pista Ricky Rubio i el pavelló més nou del Complex Esportiu tenen uns altres vestidors.

Exterior del pavelló antic del Complex Esportiu.
Exterior del pavelló antic del Complex Esportiu.
Autor: Domènec Cano Senties