En marxa una nova campanya de reparació de voreres

Última revisió 31-05-2022 09:58
30/05/2022

Des d’avui i fins a principis de juliol, s’actua en una desena de carrers

Aquest matí ha començat una nova campanya de reparació i millora de voreres. El primer carrer on s'ha actuat és el de Rosa Sensat. Des d’ara i fins a principis de juliol, s’han programat actuacions puntuals en una desena de carrers, repartits en diversos barris del Masnou.

Els treballs s’han licitat per 47.352,08 euros (IVA inclòs) a l’empresa Urbe SBD, SL. En concret, se substitueixen panots trencats, se n’anivellen i, en algunes de les actuacions, se’n col·locaran d’especials que tenen un relleu amb marques geomètriques que serveixen per guiar les persones cegues que utilitzen un bastó per caminar pel carrer. També s’actuarà en diversos escocells. Alguns s’ampliaran per donar més espai als arbres i facilitar el drenatge de la pluja.

No es preveu que, en general, aquests treballs comportin afectacions rellevants per al trànsit. Només es preveu haver d’establir algunes restriccions puntuals, com donar pas alternatiu o talls, mentre es fan les reparacions previstes a l’entorn de l’encreuament d’alguns carrers. En concret, al dels carrers de Tomàs Vives i de Sant Miquel i al del carrer de Santa Madrona i el passatge de la Cisa. Val a dir que aquestes dues actuacions són les darreres. És previst que s’executin entre el 27 de juny i el 8 de juliol.

El llistat de carrers on s’han programat les actuacions d’aquesta campanya és el següent:

- Carrer de Rosa Sensat.

- Carrer d’Eduard Toldrà.

- Carrer d’Isaac Albéniz.

- Carrer de Francesc Macià.

- Avinguda de Pau Estapé Maristany / carrer de Navarra.

- Carrer del Pintor Vilà.

- Carrer del Paraguai.

- Carrer de Silveri Fàbregas.

- Carrer de Tomàs Vives / carrer de Sant Miquel.

- Carrer de Santa Madrona / passatge de la Cisa.

Reparació de panots a la vorera del carrer de Rosa Sensat.
Reparació de panots a la vorera del carrer de Rosa Sensat.