Convocada la 44a edició dels Premis Literaris Goleta i Bergantí

Última revisió 09-03-2023 08:46
08/03/2023

Fins al 25 d’abril es podran presentar els treballs per participar en aquest certamen infantil i juvenil de poesia i narrativa catalana

Ja s’han convocat els Premis Literaris Goleta i Bergantí de narrativa i poesia catalana. El certamen, organitzat per la Biblioteca Joan Coromines, s'adreça a infants i joves d'entre 9 i 18 anys, residents al Masnou o a alumnes d'un centre escolar de la vila. Aquest 2023 assoleix la 44a edició.

Fins al 25 d'abril s'hi podran presentar les obres, en les modalitats de poesia i prosa i de temàtica lliure. Els escrits han de ser individuals, en català i totalment inèdits, i les persones participants només podran presentar-hi com a màxim una obra per a cadascuna de les modalitats.

Les obres es classificaran en tres grups tenint en compte l'edat de l'autor o autora. El grup A correspon als infants i joves participants de 9 a 11 anys; el grup B, de 12 a 14 anys, i el grup C, de 15 a 18 anys.

Els premis seran els mateixos per a totes tres categories: un val per un lot de llibres per valor de 150 euros per al primer premi i un altre per valor de 75 euros per al segon, a bescanviar a la llibreria QuatreCincU d'Alella.

El jurat, que serà nomenat pel comitè organitzador dels premis, emetrà la seva resolució pública en el decurs de l'acte de lliurament de premis que tindrà lloc l’1 de juny, a les 18.30 h, a la Sala Joan Comellas de l'Edifici Centre. L’Ajuntament del Masnou presentarà les obres guanyadores a la fase comarcal de la Mostra Literària del Maresme.

Podeu consultar les bases per participar-hi a través d'aquest enllaç.