Ja es pot llegir 'El Masnou Viu' de maig

Última revisió 24-05-2022 08:57
20/05/2022

Ja es pot llegir el número 141 d'El Masnou Viu, el d'aquest mes de maig. La revista es distribueix en paper a totes les llars masnovines.

En aquesta edició, el tema principal de portada és l’inici de la primera prova pilot de recollida selectiva porta a porta en una zona concreta del municipi. Els altres temes de portada són el destí d’1,5 milions d'euros addicionals del romanent de tresoreria de l’Ajuntament, l'obertura d’inscripcions al campus esportiu Fakaló i l'èxit de la Fira Comercial i Gastronòmica, celebrada a primers de mes.

Laia Ribas, biòloga i investigadora científica, és la protagonista de l'entrevista d'aquest mes.

La secció "Punt de Trobada" reconeix la tasca dels Serveis Socials de l'Ajuntament, recentment distingits pels Mossos d'Esquadra.

Com en totes les edicions, els grups municipals expressen les seves opinions i anàlisis a la secció "Tribuna Política". Entre altres continguts, també s'hi pot trobar l'agenda, que recull diversos actes programats durant les pròximes setmanes, així com altres informacions de servei.

Una mica més estret

Aquest número de la revista redueix en 2 cm l’amplada del paper. Es tracta d’una mesura excepcional que durarà quatre mesos (quatre números de la publicació). L’escassetat actual de matèria primera en el mercat de paper és el motiu pel qual s’ha pres aquesta mesura. El butlletí passa a ser temporalment de mida DIN A4, un dels formats més comuns i, per tant, més fàcils d’aconseguir en una situació com l’actual.