Període de preinscripció per a l'Escola Municipal de Música

Es poden presentar sol·licituds del 18 al 30 de juny

El 18 de juny, s’obre el període de preinscripció per al curs 2021-2022 de l’Escola Municipal de Musica del Masnou (EMUMM). Es poden presentar sol·licituds fins al 30 de juny.

Al web de l’EMUMM es pot trobar l’oferta formativa, horaris i més informació d’interès, així com el formulari per preinscriure-s’hi. Un cop omplert, cal enviar-lo per correu electrònic a l’adreça escola@emumm.cat. Les persones que tinguin interès a apuntar-s’hi poden assistir a una reunió informativa virtual que tindrà lloc el dimarts 22 de juny a les 17 h. Per participar-hi, només cal clicar aquest enllaç (plataforma Google Meet).

L’EMUMM té una oferta formativa força variada, per a totes les edats i nivells, que s’agrupen en cinc categories: “Toca un instrument”, “Toca en un grup”, “Tallers de curta durada”, “Canta en un cor” i “Per als més petits”. Les persones que hagin participat en algun taller de curta durada durant el curs 2020-2021 sumaran punts en el barem de la preinscripció per al proper curs. El projecte del centre pretén facilitar l’adquisició d’habilitats musicals de manera pràctica i creativa i permetre que totes les persones puguin desenvolupar els seus interessos musicals i satisfer les seves necessitats artístiques i expressives a partir de la música.

18/06/2021
Fins el 30/06/2021

Documents adjunts

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 21-06-2021 13:42