Exposició: "Marviva"

L'Agència de Residus de Catalunya ofereix una nova eina de sensibilització i conscienciació ambiental sobre les deixalles marines, l'exposició del projecte Marviva.

El projecte Marviva (de recollida i caracterització de deixalles marines) és una iniciativa que va ser impulsada per l’ARC juntament amb la Confraria de Pescadors del Port de Barcelona i l’Autoritat Portuària de Barcelona. El projecte és possible gràcies a la motivació dels pescadors a participar-hi per posar sobre la taula el greu problema de les deixalles marines.

El projecte va començar l’octubre de 2015 amb les embarcacions d'arrossegament del Port de Barcelona. L'any 2017 s'hi van sumar 13 ports catalans més, gràcies al conveni, Marviva - Upcycling the Oceans, de col·laboració entre l’Agència de Residus de Catalunya, Ecoembes, la Fundació Ecoalf, el Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, Ports de la Generalitat i la Federació Catalana de Confraries de Pescadors, de mesures de lluita contra les deixalles marines.

L'exposició es podrà visistar a la sala general de la Biblioteca.

09/05/2022
Fins el 31/05/2022
93 557 18 88
Gratuït
Durada : Durant tot el mes de maig
Ho organitza : Biblioteca Joan Coromines i Regidoria de Medi Ambient
Tipus d'acte : Exposició
Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 25-05-2022 13:23