Exposició "Construccions identitàries, work in progress", un projecte de Mar C. Llop

"Construccions identitàries. Work in progress" recull l’experiència de molta gent que, com la mateixa autora, la fotògrafa Mar C. Llop, decideix emprendre el camí cap a la vivència trans.* El projecte captura els processos corporals que experimenta la gent transgènere, mostra persones i famílies implicades, i també el secret que moltes vegades acompanya el cross-dressing o transvestisme.

Horari de l'exposició:

Dijous i divendres de 17 a 20 h
Dissabtes d’11 a 14 h

 

 

L’autora del projecte explica que “en un moment de la meva existència vaig decidir transitar des del gènere que se’m va assignar en néixer. En aquest temps de trànsit he anat coneixent persones que estan en el mateix camí. Un dia, veient el meu entorn, vaig començar a documentar i plasmar les nostres realitats, sentiments, pensaments, conceptes i debats de les persones transgènere, de qui ens trobem immersos en aquest món. Des de dins, des del costat d’aquells i aquelles que ens capbussem en un lloc entre el blau i el rosa, el blanc i el negre, buscant un cos, una expressió on sentir-nos còmodes. Un lloc que tampoc té perquè ser inamovible.”         


Un projecte que, des de dins de la comunitat trans*, amb respecte i creativitat, recull instantànies de cossos, però també textos sobre els pensaments i els sentiments de més d’una setantena de persones. El llibre s’articula al voltant de quatre capítols: «Conceptes», «Persones», «Vincles» i «EnTrànsit». Camins per a tots els gustos, cap recepta única per a ningú, però, això sí, molts referents positius.
 

07/07/2021
Fins el 24/07/2021
Gratuït
Ho organitza : Ajuntament del Masnou
Tipus d'acte : Exposició
Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 13-07-2021 15:11