"El Masnou concilia", espai d'acollida infantil amb minitornejos d'esports

Els dissabtes dels mesos d’octubre, novembre i desembre de 2022, trobareu a les escoles Ferrer i Guàrdia, Rosa Sensat i La Barqueta un espai d’acollida i canguratge per a infants de 4 a 12 anys amb activitats temàtiques gratuïtes dinamitzades per entitats del municipi. 

Dissabte 22 d’octubre     
De 10 a 14 h. Espai lúdic dinamitzat amb servei de canguratge.
De 10 a 14 h. Minitornejos d’esports, a càrrec d’AE Júniors. 
 

Inscripcions 
Tant les activitats dirigides com el canguratge són gratuïts.
Places limitades. Cal inscripció prèvia mitjançant el formulari del web de l’Ajuntament (https://www.elmasnou.cat/) o enviant un correu electrònic a igualtat@elmasnou.cat.
Condicions d’ús de l’espai
•    El servei és universal, obert a tots els nens i nenes. 
•    Cal inscripció prèvia obligatòria per a cada activitat amb una antelació mínima de 48 hores. 
•    Cada servei té un nombre màxim d’infants inscrits. En cas que sigui necessari, tenen preferència els infants provinents de col·lectius prioritaris.
•    Hi ha un límit de tres inscripcions mensuals per infant.
•    El primer dia d’assistència es requerirà a la persona responsable legal de l’infant la signatura del document d’inscripció i el compromís d’acceptació de la normativa interna de funcionament del servei, així com una fitxa amb la informació necessària i relativa a l’infant (inclosa la informació sanitària) i altres dades d’interès.
•    L’infant ha de ser acompanyat al servei i n’ha de ser recollit pel seu tutor/a legal, pare o mare o en qui es delegui. S’ha d’informar les entitats responsables de qui és aquesta persona.

 

Aquest servei s’emmarca en el que estableix la Resolució IFE/3877/2021, de 29 de desembre, per la qual s’aprova el finançament als ajuntaments de més de 20.000 habitants i als consells comarcals per impulsar la prestació de serveis de cura puntual per a nenes i nens dels 0 als 14 anys a tot el territori català.

22/10/2022
Hora inici 10:00
93 555 81 67
Gratuït
Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 26-09-2022 10:35