El joc de la ruta del 'tasajo'

El joc de la ruta del tasajo és una activitat ludificada adreçada a famílies amb infants entre 6 i 10 anys, en què descobriran aspectes de la vida marinera del Masnou, d’una manera entretinguda i innovadora.

El joc està plantejat com una cursa entre comerciants del segle XIX que sortiran del Masnou i aniran a Amèrica a vendre productes catalans i recolliran els productes propis de diferents llocs.

A través del joc descobriran els productes que porten al vaixell, l’ordre d’arribada a Montevideo o Buenos Aires per vendre i comprar productes, i l’arribada a l’Havana, i finalment sabran qui arriba al Masnou primer i qui pot vendre les mercaderies americanes al millor preu.

Al final del joc es veurà qui ha aconseguit treure més rendiment del viatge.

Esteu preparats per a aquesta aventura?

Grup màxim de 20 persones. Els infants han d’anar acompanyats d’un familiar adult.

Informació i reserves: a l'Oficina de Turisme del Masnou, tel. 93 557 18 34 / turisme@elmasnou.cat

 

CELEBRA AMB NOSALTRES EL DIA INTERNACIONAL DELS MUSEUS

El 18 de maig tenim una gran cita amb els museus: celebrem el Dia Internacional dels Museus! És l'esdeveniment més important que organitza, des del 1977, el Comitè Internacional dels Museus (ICOM). Al voltant d'aquella data, els museus organitzen diverses activitats per a tots els públics i obren les seves portes gratuïtament. L'objectiu de la celebració és sensibilitzar als seus visitants i a la ciutadania de la seva importància en el desenvolupament de la societat.

Enguany, la celebració tindrà lloc del 13 de maig, Nit dels Museus, al 21 de maig.
 

"MUSEUS, SOSTENIBILITAT I BENESTAR"

Per a aquesta edició, l'ICOM proposa celebrar el Dia Internacional dels Museus sota el lema "Museus, sostenibilitat i benestar". I és que els museus contribueixen de manera fonamental al benestar i desenvolupament de les comunitats. Com a institucions de confiança i importants fils en el nostre teixit social, estan en una posició única per crear un efecte de cascada que fomenti el canvi positiu. Els museus poden contribuir de moltes maneres a la consecució dels Objectius de Desenvolupament Sostenible: des del suport a l'acció climàtica i el foment de la inclusió, fins a la lluita contra l'aïllament social i la millora de la salut mental. 

#DIM2023

 

13/05/2023
Hora inici 11:00
93 557 18 30
Gratuït
Durada : 1 hora
Ho organitza : Museu Municipal de Nàutica del Masnou
Tipus d'acte : Activitat ludificada
Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 04-05-2023 09:57