Quatre alcaldes del territori fan front comú cap a l'N-II pacificada

Última revisió 08-03-2021 10:30
03/03/2021

L’1 de setembre del 2021 és previst que quedi alliberada de peatges la via C-32 a l’altura de la comarca del Maresme. En aquest sentit, els alcaldes dels municipis del Masnou, Jaume Oliveras; Premià de Mar, Rafa Navarro; Vilassar de Mar, Damià del Clot, i Cabrera de Mar, Jordi Mir, han subscrit un comunicat sobre la futura configuració de l’N-II pacificada “per donar la coherència idònia al territori que uneix la capital del Maresme, Mataró, amb el primer municipi de l’àrea metropolitana, Montgat”. L’escrit consensua un posicionament i unes actuacions conjuntes per començar a treballar en aquest nou escenari.

D’una banda, els alcaldes aposten per “reorientar l’actual traçat de l’N-II per convertir-lo en carrer dins de la trama urbana dels municipis i de connexió secundària entre municipis en el tram interurbà”. De l’altra, per “potenciar de forma clara i definitiva la mobilitat amb bicicleta i amb els vehicles de mobilitat personal, tot definint una via pedalable que uneixi els diferents municipis de Montgat a Mataró”.

El model de configuració de l’N-II dels quatre alcaldes inclou:

  • En el tram urbà, dos carrils de circulació de vehicles, una via pedalable i un espai d’ampliació de voreres i d’espai per a serveis.
  • En el tram interurbà, una via pedalable i un màxim de tres carrils de circulació de vehicles.

Llegiu el Comunicat sobre la futura configuració de l’N-II pacificada