Concurs a Instagram: l'estiu al Masnou

Última revisió 03-08-2018 08:53
30/07/2018

Hi participen totes les imatges que es publiquin fins al 14 de setembre amb l’etiqueta #EstiualMasnou2018

L’Ajuntament convoca per segon any consecutiu el concurs per seleccionar les millors fotografies que representin les vacances i l’estiu al Masnou: el municipi, l’estil de vida, activitats i experiències estiuenques... Per participar-hi, només cal pujar imatges amb aquesta temàtica i amb l’etiqueta #EstiualMasnou2018 a la xarxa social Instagram abans de les 14 h del 14 de setembre. Es poden consultar les Bases del Concurs #EstiualMasnou 2018.

El premi a la millor imatge consisteix en un àpat per a dues persones al restaurant Tresmacarrons del Masnou. Cada setmana hi haurà tres fotografies finalistes, de tres autors diferents, que s’escolliran per votació popular a Instagram. És a dir, seran finalistes aquelles que hagin aconseguit més “M’agrada” entre les 00 h de dilluns i les 23.59 h de diumenge de cada setmana. Les fotografies finalistes s’anunciaran el dimarts següent al compte d’Instagram @elmasnou.cat. D’entre les 21 que resultin seleccionades, un cop es tanqui el concurs al setembre, un jurat n’escollirà la guanyadora.

El jurat valorarà la representativitat del municipi, l’originalitat, l’estètica i la qualitat de la imatge. El veredicte es farà públic el 21 de setembre. El jurat estarà format per un representant de la Regidoria de Turisme, un representant del Departament de Comunicació i Premsa de l’Ajuntament i dos fotògrafs experts del municipi.