Presentació del projecte "El Masnou terra de mar, recuperació del patrimoni local"

L'acte s'inclou dins de les Jornades europees de patrimoni 2014

Cartell El Masnou terra de Mar, presentació del projecteCoincidint amb les Jornades Europees de Patrimoni 2014, el 26 de setembre es presenta públicament el projecte “El Masnou, terra de mar, recuperació del patrimoni local”. Durant l’acte es donaran a conèixer els detalls d’aquest ambiciós projecte que promou la rehabilitació, recuperació i adequació de la Mina d’Aigua, la Casa de Cultura i el Parc del Llac. L’objectiu general és que, en acabar alguns dels edificis i espais més emblemàtics de la història i la cultura del municipi, esdevinguin espais centrals de l'activitat social, tant per als habitants de la vila com per als visitants i turistes.

En el marc de la presentació, també es donaran a conèixer la pàgina web que s’ha confeccionat al voltant del patrimoni i la reconstrucció històrica en 3D del Masnou a mitjan segle XIX. La pàgina web convida a descobrir els elements arquitectònics més rellevants del patrimoni local per mitjà d’un itinerari.

L'acte clourà amb la interpretació de l'Oda al Masnou, de Josep Pujadas Truch i música de Manel Peret, a càrrec de la soprano Mar Carrero i el pianista Manel Peret. Serà a la sala Joan Comellas, a les 19 h.

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 03-10-2018 11:46