Els CAP obren Divendres Sant i Dilluns de Pasqua

Els dos Centres d'Assistència Primària del municipi, el CAP El Masnou i el CAP Ocata, obren el Divendres Sant (10 d'abril) i el Dilluns de Pasqua (13 d'abril), en el seu horari habitual, de 8 a 20 h.

Telèfons per a urgències, que funcionen les 24 h de tots els dies:

  • 93 384 24 55

  • 061

  • 112 (només emergències greus)


 

Més informació. Nota de premsa de l'Institut Català de la Salut

Els CAP de la Metropolitana Nord obren de 8 a 20 h el Divendres Sant i el Dilluns de Pasqua

  • Malgrat es tracta de període festiu, els centres que es troben en funcionament després de la reordenació obriran en el seu horari habitual, de 8 a 20 h
  • S’ha pres la decisió de mantenir els centres oberts per tal d’assegurar la millor atenció a la població

07/04/2020 El divendres 10 i el dilluns 13 d’abril –Divendres Sant i Dilluns de Pasqua– es mantindran oberts tots els Centres d’Atenció Primària de l’àrea Metropolitana Nord que es troben en funcionament després de la reordenació que s’ha dut a terme aquests dies. Així doncs, malgrat es tracta de període festiu, aquests centres obriran en el seu horari habitual, de 8 a 20 h. També obrirà Dijous Sant el Centre d'Atenció Primària Antoni Creus de Terrassa tot i ser festiu local, i el dimarts 14 el Centre d'Atenció Primària Badia del Vallès, on també és festiu local.

Des de la Direcció de l’Atenció Primària de la Metropolitana Nord s’ha pres la decisió de mantenir els centres oberts per tal d’assegurar la millor atenció a la població, també durant el període de Setmana Santa. Això permetrà garantir la cartera pròpia de primària i evitar possibles acumulacions que es podrien donar per tractar-se de quatre dies festius seguits.

Des de fa setmanes, davant la situació actual, l’Atenció Primària està portant a terme una reordenació de la cartera de serveis per mantenir l’atenció presencial, tant en població adulta com pediàtrica. De manera que s’ha afegit l’atenció específica davant de casos relacionats amb el coronavirus, però sense deixar de banda altres patologies que requereixen seguiment.

Al web de l’Atenció Primària Metropolitana Nord es pot consultar la situació actual de cada un dels centres: si n’hi ha que han variat horaris o quins han tancat, així com a on s’han redirigit les visites. Només cal accedir a l’apartat de Centres i professionals i seleccionar el centre del qual es vol saber la informació.

 

 
09/04/2020
Fins el 14/04/2020
Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 09-04-2020 12:49