El temporal destrossa el passeig Marítim

Última revisió 23-01-2020 07:56
22/01/2020

A la quarantena d'incidències lleus registrades ahir al municipi a causa del temporal Glòria, se sumen els nombrosos desperfectes al passeig Marítim, un dels punts del municipi més exposats a la força del mar.

El temporal de vent i marítim ha fet més grossos els forats que ja hi havia a l’escullera. Alguns dels bancs de formigó que recorren el passeig han estat tombats, així com també diversos arbres i elements de senyalització. A més, les onades han fet arribar pedres de l’escullera fins on transiten habitualment els vianants. 

El temporal de mar ha afectat amb força el passeig, però el vent i la pluja han ocasionat desperfectes arreu del municipi: filtracions a diferents edificis, arbres caiguts, voreres malmeses i mobiliari urbà trencat a la via pública, entre d’altres. També han quedat afectats alguns parcs públics, com el parc de Llac, on han caigut dos arbres.

El transport públic s’ha vist especialment afectat aquest 22 de gener. S’ha suspès la circulació de trens entre Badalona i Maçanet i, la resta de la línia, era restringida a un tren per sentit i hora. De cara a possibles actualitzacions de l'estat del servei, es recomana consultar els diferents canals de comunicació de Rodalies Renfe i es recorda que, com a transport alternatiu per carretera, diverses línies d'autobusos passen pel Masnou.

Es recomana seguir evitant els desplaçaments que siguin innecessaris i mantenir les mesures d'autoprotecció i cura de Protecció Civil.