El sorteig dels pisos protegits de la plaça de l'U d'Octubre serà el 12 de juliol

Última revisió 07-06-2023 10:37
07/06/2023

L’adjudicació dels 38 pisos de protecció oficial de la plaça de l’U d’Octubre del Masnou es realitzarà per sorteig, en un acte públic i obert a tothom que es farà el 12 de juliol. L'acte tindrà lloc a les 18 h a l'Espai Escènic Iago Pericot Ca n’Humet.

Als 38 pisos de protecció oficial de règim de compra hi opten 357 persones, majoritàriament empadronades al municipi, que, de fet, són les que tindran prioritat en el procés d’adjudicació. Es calcula que el gruix de les persones sol·licitants, a l’entorn d’un 60-65 % aproximadament, té entre 30 i 50 anys. 

Les llistes definitives de les persones amb dret a participar en el procés d’adjudicació s’han ordenat alfabèticament i s’ha atorgat un número a cada sol·licitant. El sorteig públic del dia 12 serà per establir l’ordre en què podran escollir habitatge. Després, i un cop acreditats els requisits i la documentació presentada necessaris per accedir als habitatges, se citaran les persones sol·licitants seguint l’ordre establert pel sorteig per tal que escullin un habitatge i signin el document d’adjudicació. Podeu conèixer el procés amb detall a les bases reguladores d’aquest procés.

Aquesta promoció d’habitatge protegit és fruit de la col·laboració entre l'Institut Metropolità de Promoció de Sòl i Gestió Patrimonial (IMPSOL), de l'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB), i l’Ajuntament del Masnou.