El Masnou s'omple de raons per celebrar el Dia Internacional de les Dones

Última revisió 27-02-2023 09:01
23/02/2023

El proper 8 de març serà el Dia Internacional de les Dones i, per tal de commemorar aquesta efemèride, s’han organitzat diverses activitats que volen remarcar la importància d’aquesta celebració al Masnou. La programació d'aquest 2023 té com a lema "Omplim-nos de raons" i inclou un espectacle, una cursa, una exposició, un cinefòrum i diversos tallers. També, durant tot el mes de març, a l’Espai Jove de Ca n’Humet s’oferirà un racó de lectura feminista.

Tot i que la programació l’obrirà l’espectacle Jo vull ser miss, el 10 de març a l’Espai Escènic Iago Pericot, l’acte central reivindicarà l’esport femení amb una nova edició de la Cursa de la Dona de les Tres Viles, que tindrà lloc el dia 12 i discorrerà per un tram de l’N-II entre Montgat, el Masnou i Premià de Mar. Aquest esdeveniment esportiu celebrat per primera vegada i amb una molt bona acollida l’any passat, enguany s’ha avançat al mes de març per apropar-lo a la celebració del Dia Internacional de les Dones. Després de la competició esportiva es llegirà el manifest del 8-M.

Altres propostes per enaltir el talent femení inclouen la mostra artística de la masnovina d’origen alemany Jutta Immenkötter, el cicle cinefòrum de curtmetratges que volen oferir una mirada crítica i reflexiva sobre les desigualtats de gènere i la discriminació, i una varietat de quatre tallers enfocats a diferents públics.

Acte cancel·lat

A la programació difosa inicialment s’hi anunciava una cercavila per al dia 11 de març que ha estat anul·lada.

Programació per celebrar el Dia Internacional de les Dones
Programació per celebrar el Dia Internacional de les Dones