Dissabte 26 tindrà una nit molt 'Salada'

Última revisió 26-06-2021 10:28
26/06/2021

Àlbum de fotografies de Festa Major

Vídeo del pregó de Festa Major

 

El dissabte de Festa Major torna La Salada, la nit de concerts joves. El retorn de la música en directe és, sens dubte, un dels indicis més ferms del final de la pandèmia. A casa nostra, l’anunci musical del final d’aquest malson el portaran tres grups joves del Masnou: Reland, The Dirty Fools i Remolke.

Seran els protagonistes de la quarta edició de La Salada, una de les més esperades, però també de les més especials. Els concerts començaran a les 22 h, a la platja d’Ocata, amb aforament limitat. Per assistir-hi, cal reservar l’entrada prèviament. Serà vàlida per als tres concerts perquè s’organitzen com a un acte únic; és a dir, no hi haurà la possibilitat de reservar entrada per a un sol concert.

Els tres grups que actuaran a La Salada no amaguen la seva alegria per l’imminent retrobament amb el públic masnoví. Reland, The Dirty Fools i Remolke s’han prestat de bon grat a respondre un senzill qüestionari per tal que tothom pugui conèixer-los. Podeu llegir les seves respostes clicant aquí.

Punt Lila pels concerts del 26 i el 28 de juny

El Punt Lila tornarà a estar present als actes d’oci nocturn de la Festa Major, els concerts a la platja d’Ocata dels dies 26 i 28 de juny. L’Ajuntament del Masnou de manera complementària a altres actuacions de prevenció de la violència en els espais festius i d’oci nocturn, instal·larà aquest Punt per atendre les demandes d’informació i atenció davant d’agressions sexistes i altres violències masclistes i LGTBI-fòbiques, durant la Festa Major del Masnou. El o la referent lila aplicarà les actuacions que recull el Protocol d’actuació contra les violències sexistes a les festes populars, i donarà suport, en cas que sigui necessari, a la persona que pateixi un assetjament. En els casos greus o molt greus, hi intervindrà la Policia Local i/o els Mossos d’Esquadra.

Les entitats, clau en la festa

El 26 de juny també comptarà amb altres activitats organitzades pel teixit associatiu masnoví.  Al matí, Fem Fira organitzarà una activitat infantil seguint el fil conductor de la Festa Major. A la tarda, la Colla de Geganters del Masnou traurà a ballar el Pere i l’Eulàlia, els gegants del Masnou, que dansaran amb les colles convidades d’Alella i Teià (aquest acte té les entrades exhaurides). Al vespre i a l’aire lliure, la Coral Xabec oferirà un recital de cançons festives (aquest acte també té les entrades exhaurides). Dins el Festival de Creació Contemporània BRAMA, al migdia s’inaugura l’exposició Arxiu RAR, comissariada per Beatriz Escudero i Francesco Giaveri, a l’Espai Casinet. A la tarda es faran les performances i tallers a BlancdeGuix, amb espectacles d’Agost i de Fera i Las Disidentes. Tot plegat, entre les 5 de la tarda i passades les 11 de la nit.

Entrades per assistir als actes

Gairebé totes les activitats requereixen una entrada per controlar-ne l’aforament. Es poden obtenir gratuïtament al portal https://quedat.cat.

Ja s’han exhaurit les de la ballada de gegants, la subhasta de peix, les tres actuacions de la Fira Comercial, el concert de la Coral Xabec i l'espectacle Yerma.