Amadeu Quintana Jolonch

Tinent d'alcalde cinquè

Regidor de Solidaritat i Cooperació i de Transició Ecològica i Desenvolupament Sostenible

Portaveu del Grup Municipal d'En Comú Podem

- Adreça electrònica: amadeoqj@elmasnou.cat 

- Agenda d'Amadeu Quintana

- Retribució anual del 2023 en brut (dedicació parcial del 50%): 26.021,08 €.

Declaració de béns.

 

Resum biogràfic

Lloc i any de naixement:
Barcelona, 1961.

Formació acadèmica:
Graduat escolar.

Trajectòria professional:
Sempre relacionada amb el món del tèxtil. Ha treballat en diferents empreses del sector, sempre com a comercial en la venda de teixits a l'engròs.

Trajectòria política i associativa:
La seva militància política va començar el 1978 amb l'ingrés a la JCC. El 1981 va passar a militar al PSUC i després a ICV, fins als nostres dies. El 2018, juntament amb masnovines i masnovins de diferents corrents progressistes, va crear Fem Masnou com una alternativa a la política municipal tradicional.

La seva experiència associativa va lligada al barri de Barcelona on va néixer i on va viure els primers cinquanta anys de la seva vida, el Poble-sec. Ha participat al llarg dels anys en l'associació de veïns del barri, en la creació d'entitats com els Diables, Gegants, Castellers, Coral Infantil Xemeneia Amunt, AMPA Escola Municipal Tres Pins i, finalment, en la Coordinadora d'Entitats del Poble-sec (1995-2012). En totes aquestes entitats sempre ha estat en espais de decisió o direcció. Durant cinc anys i, en representació de les entitats del Poble-sec, va posar en marxa i va codirigir el Centre Cívic el Sortidor (2004-2009). També ha participat en representació del moviment associatiu del barri o del districte en entitats de la ciutat com el Consell d'Associacions de Barcelona o el Consell de Ciutat.

Amadeu Quintana Jolonch

Et pot interessar

Última revisió 05-10-2023 11:23