La mostra torna a fer salivar el municipi amb 35 mossegades irresistibles maridades amb vins de la DO Alella o vermut local
Del 23 al 29 de juny, el Masnou es converteix un any més en l’epicentre de la gastronomia local amb una nova edició de la mostra Escuracassoles, una cita imprescindible per als amants de la bona taula i els sabors autèntics. Enguany, 35 establiments del municipi participen oferint 28 tastets salats i 7 postres, tots maridats amb vins de la DO Alella o vermut del Masnou, com ja és tradició.
El programa digital de l'Escuracassoles es pot consultar en aquest enllaç. A més, arribarà a totes les llars del municipi amb l'edició de juny de la revista El Masnou Viu, que aquest mes es dedica especialment a la Festa Major. També properament estarà disponible a la pàgina web www.escuracassoles.cat.
La imatge de portada d’aquesta edició la protagonitza l’equip de sala de l’hamburgueseria La Picaña, establiment guanyador de l’edició anterior, que torna a participar-hi amb una nova proposta que promet no deixar ningú indiferent.
L’Escuracassoles manté el seu format habitual: un recorregut gastronòmic per diversos bars, restaurants i pastisseries del poble, on es poden degustar creacions originals pensades especialment per a l’ocasió. Un any més, qui participi a la ruta podrà entrar en el sorteig de diversos premis. Cada vegada que tastin una de les propostes gastronòmiques, rebran un codi QR personalitzat amb el qual podran compartir la seva opinió. En fer-ho, quedaran inscrits automàticament al sorteig de tres experiències enoturístiques a la Terra de la Pansa Blanca. Les persones guanyadores es donaran a conèixer a través del perfil d'Instagram @elmasnou_turisme i seran contactades personalment per correu electrònic o telèfon.
Amb aquesta iniciativa, l’Ajuntament del Masnou en col·laboració amb el Consorci de Promoció Enoturística del Territori DO Alella (Enoturisme DO Alella), continua apostant per posar en valor el talent culinari local i dinamitzar l’activitat comercial del municipi amb una proposta que marida territori, gastronomia i proximitat.