Tot a punt per a la final del 19è Concurs de Música Jove Maresmusic 2023

Última revisió 23-10-2023 09:03
19/10/2023

El concert dels cinc finalistes serà el 21 d’octubre a Tiana

El Maresmusic, el concurs de música jove organitzat pels ajuntaments de Cabrils, el Masnou, Montgat, Tiana, Tordera i Vilassar de Mar, arriba a la fase final. Després del procés d’inscripció, el jurat ha deliberat i ha escollit els cinc seleccionats per actuar a la final, que serà el 21 d’octubre a la Sala Albéniz de Tiana.

En total, s’han rebut vint-i-una propostes per participar en la dinovena edició del concurs, dotze de les quals són les que han passat el procés de validació i opten al premi local. Cinc d’aquestes propostes passen a la final. Els dotze projectes validats representen les poblacions de Vilassar de Mar, Tordera, Premià de Mar, el Masnou, Montgat, Mataró i Cabrera de Mar.

En aquest enllaç podeu escoltar les dotze propostes validades i els finalistes: https://maresmusic.cat/projectes-2023/.

La final serà el dissabte 21 d’octubre a la Sala Albéniz del Casal de Tiana a les 19 h. L’obertura de portes serà a les 18 h.

Els finalistes

Aquests són els cinc finalistes del Maresmusic 2023.

 • Alex Cortés (Vilassar de Mar)
 • Juliet Mayo (Premià de Mar)
 • Dilema (Tordera)
 • Marina Canet (Mataró)
 • Marta Kaoba (Cabrera de Mar)

A més, el jurat ha escollit dos projectes musicals més de reserva per si s’ha de substituir algun dels grups finalistes.

 • La Abuela Fuma (El Masnou)
 • M Street Bulevart (Montgat)

El jurat

Els tres membres que formen part del jurat de la 19a edició del Concurs de Música Jove del Maresme són Xevi Salvatella, Andrea Riba i Cecce Giannotti.

Xevi Salvatella és músic i exerceix un paper destacat com a director del NEU! Festival i NEU! Pro de la ciutat de Girona.

Andrea Riba és productora tianenca i directora musical dels projectes Vicco i We Dance Band. Professora a Microfusa.

Cecce Giannotti és cantant, compositor, productor i multiinstrumentista, nascut a Montreal. Ha actuat i gravat amb artistes com Tina Turner, John Cale, Iggy Pop, Marc Ribot, Rhonda Smith, Terry Lynn Carrington, entre d'altres.

Durant la deliberació del jurat en la final, s’hi incorporarà la regidora d’Educació de Tiana, Eulàlia Serrat de Mas.

Abans de l’inici de la final, tots els participants podran participar en una xerrada amb els membres del jurat.

Els premis

El concurs comptarà amb els premis següents:

 • Premi consistent en la gravació audiovisual d’un concert en directe en un estudi o plató de TV o gravació d’un videoclip fora d’estudi, valorat en 2.000 euros.
 • Premi consistent en la participació en una fira professional amb assessorament i acompanyament d’una empresa del sector per donar suport al management, valorat en 500 euros.
 • Premi consistent en la contractació remunerada en un festival de música itinerant de Catalunya, per un valor de 400 euros.
 • Premi consistent en l’adquisició de material musical, per un valor de 500 euros (deliberació per votació popular).
 • Premi local a la millor proposta de cada municipi organitzador, dirigit a grups o solistes participants residents en alguna de les poblacions organitzadores. És un premi a la millor proposta musical de cada municipi, encara que no sigui seleccionada per a la fase final del concurs. El premi consisteix en una actuació remunerada a les festes majors o cicle municipal de Cabrils, el Masnou, Montgat, Tiana, Tordera i Vilassar de Mar, a la millor proposta presentada a la localitat, per un valor de 600 euros.

Cartell finalistes Maresmusic 2023
Cartell finalistes Maresmusic 2023

Enllaços