Torna l'espai de canguratge "El Masnou concilia"

Última revisió 09-10-2023 16:17
01/09/2023

Funciona els matins dels dissabtes de setembre, octubre i novembre, amb activitats i jocs per a infants d’entre 4 i 12 anys

El dissabte 9 de setembre comença una nova temporada de l’espai de canguratge “El Masnou Concilia”. Funcionarà els matins dels dissabtes compresos entre el 9 de setembre i el 25 de novembre. Està pensat perquè els nens i les nenes facin tota mena d’activitats i jocs i proporcionar, alhora, temps lliure als pares i les mares. 

La participació és gratuïta, però és imprescindible inscriure-hi abans els infants, a través del formulari disponible a www.elmasnou.cat/igualtat. Les places són limitades. Durant els mesos de setembre i octubre, “El Masnou concilia” es farà al pati de l’Escola Ferrer i Guàrdia. Al novembre, a la sala polivalent de l’Escola Bressol La Barqueta. Les activitats que s’hi faran giraran al voltant de tres eixos temàtics, un per mes. El setembre es dedicarà als esports. L’octubre, a les festes tradicionals. El novembre, al moviment del cos. A més, cada setmana hi haurà activitats diferents, sempre dins la temàtica del mes. Es poden veure els horaris i els detalls de cadascuna d’aquestes jornades lúdiques i educatives a la programació setembre-novembre 2023 de “El Masnou concilia”. 

Diverses entitats i clubs esportius locals col·laboren amb l’Ajuntament per dur a terme aquesta iniciativa de lleure educatiu per als infants i de conciliació familiar. Aquest servei s’emmarca en el que estableix la Resolució IFE/3877/2021, de 29 de desembre, per la qual s’aprova el finançament als ajuntaments de més de 20.000 habitants i als consells comarcals per impulsar la prestació de serveis de cura puntual per a nenes i nens dels 0 als 14 anys a tot el territori català. Compta amb el suport del departament d’Igualtat i Feminismes de la Generalitat de Catalunya i del ministeri d’Igualtat.

El Masnou concilia", setembre-novembre 2023