Torna la Fira Comercial i Gastronòmica, que se celebrarà els dies 7 i 8 de maig

Última revisió 29-04-2022 13:35
29/04/2022

La plaça Nova de les Dones del Tèxtil acollirà la fira de comerços i espais de restauració, d’activitats infantils i d’espectacles, entre altres reclams

Vent en popa per a la tornada de la tradicional Fira Comercial i Gastronòmica del Masnou, que se celebrarà el dissabte 7 i el diumenge 8 de maig.  S’organitza de nou després que la pandèmia obligués a cancel·lar les edicions del 2020 i del 2021. El públic que hi acudeixi coneixerà les propostes d’una cinquantena d’expositors i podrà gaudir amb la programació actuacions, concerts i altres activitats que s’hi duran a terme al llarg del cap de setmana.

Per primer cop, la Fira s’instal·larà a la plaça Nova de les Dones del Tèxtil. Es mudarà, per tant, del port, que és el lloc on s’havien celebrat les edicions anteriors. No obstant això, es manté lligada a la temàtica marinera, ja que la disposició dels espais imitarà la coberta d’un vaixell. A la proa s’ubicarà l’Espai Gastronòmic, on una quinzena de restauradors oferiran els seus millors plats. Hi haurà taules per als comensals, així com un escenari per a vermuts musicals, concerts i altres activitats. Per exemple, dissabte al migdia tindrà lloc l’Enotast el Masnou. Les persones que s’inscriguin a aquesta activitat degustaran dos vins de la DO Alella acompanyats de dues delícies fetes al Masnou: les anxoves de L’Anxoveta i la botifarra d’ou de Can Rac. A més, s’hi presentarà el nou catàleg de productes de la gastronomia local Tasta el Masnou.

A la popa hi haurà l’Espai Comercial. El públic hi podrà visitar una quarantena de parades que constituiran una bona mostra de les botigues i serveis que ofereix el teixit comercial masnoví. En aquest espai també hi haurà un escenari per a diverses actuacions i concerts. És també l’indret on hi haurà el punt d’informació de l’Ajuntament del Masnou. Entremig, a la part central de la coberta, hi haurà l’espai infantil, on s’hi faran tallers i altres activitats. La canalla també hi trobarà dues atraccions sostenibles: uns cavallets i un vaixell ben divertits.

La 21a Fira Comercial i Gastronòmica és una iniciativa que organitza l’Ajuntament del Masnou amb l’objectiu de donar a conèixer la gastronomia local i promocionar l’activitat comercial del municipi. Per fer-la possible, compta amb la col·laboració de Nou Masnou, El Masnou Comerç, la Diputació de Barcelona i els supermercats Bonpreu.

Fira Comercial i Gastronòmica 2022. Cartell.
Fira Comercial i Gastronòmica 2022. Cartell.