Torna el concurs d'Instagram més estiuenc del Masnou

Última revisió 18-08-2022 08:38
16/07/2021

L'Ajuntament del Masnou convoca la cinquena edició d’aquest concurs, amb els elements de la natura en l'entorn urbà com a temàtica.

El concurs fotogràfic que convoca l'Ajuntament del Masnou arriba a la cinquena edició. Cada any, es proposa una temàtica diferent que reflecteixi la bellesa del municipi i, en aquesta ocasió, la temàtica escollida ha estat la natura inclosa dintre de l'entorn urbà.

Sota el nom #naturaurbanaalMasnou2021, el concurs començarà el divendres 16 de juliol a les 00 hores i s'estendrà fins al diumenge 12 de setembre a les 14 hores. La finalitat del concurs és seleccionar les millors fotografies que representin el municipi a través dels diferents elements de la natura que estan inclosos dintre de l'entorn urbà amb instantànies difoses a través de la xarxa social Instagram. Podeu consultar-ne les bases de participació en el document annex a la notícia.


Condicions de participació


Les persones que hi vulguin participar han de fer una fotografia que inclogui la temàtica proposada, etiquetar-la amb les etiquetes #naturaurbanaalMasnou2021, #elmasnou i #elmasnouturisme, seguir el compte @elmasnou_turisme i fer-ne menció a la publicació.

A més, la publicació de la imatge s’ha de fer des del compte personal de la persona participant, amb una fotografia feta al Masnou i dintre del període del concurs. Hi pot participar qualsevol persona física major de 16 anys (en cas de menors d’edat han de comptar amb l’autorització dels pares o tutors legals) i s’hi poden presentar un màxim de tres fotografies per persona.


Dinàmica del concurs


El concurs té dues fases ben diferenciades: 

La primera fase consisteix en la selecció de les dotze fotografies semifinalistes per part d’un jurat format per representants del Departament de Turisme de l’Ajuntament i per una persona professional de la fotografia. Es valorarà la representativitat del municipi en la imatge, l’estètica i la qualitat de la imatge.

Un cop definida la primera fase s’enceta la següent, que consisteix en una votació popular d’entre les fotografies semifinalistes i d’on sortirà la guanyadora del concurs d’enguany.


El premi


La persona guanyadora gaudirà d’un àpat per a dues persones al restaurant masnoví i premiat amb una estrella Michelin Tresmacarrons. 


Calendari de participació

 

Data Fase concurs
Del 16 de juliol al 12 de setembre  Publicació de les fotografies participants en el concurs. 
Del 12 al 16 de setembre  Fase classificatòria: valoració de les fotografies participants per part del jurat. 
17 de setembre  Publicació del veredicte del jurat amb les dotze fotografies semifinalistes. 
20 i 21 de setembre  Fase de votació popular. Primera eliminatòria a través d’Instagram Stories. 
21 i 22 de setembre  Fase de votació popular. Segona eliminatòria a través d’Instagram Stories. 
22 i 23 de setembre Fase de votació popular. Votació de la fotografia favorita a través d’Instagram
23 de setembre Anunci de la fotografia guanyadora.