S'obren les inscripcions de la Cursa de Sant Silvestre

Última revisió 26-11-2021 11:29
24/11/2021

En la 42a edició, la popular prova esportiva masnovina canvia el recorregut i per primera vegada es farà a l'N-II

El pròxim 26 de desembre tindrà lloc la quaranta-dosena edició de la popular Cursa de Sant Silvestre del Masnou, la tercera cursa de final d'any amb més participants a Catalunya, amb novetats i canvis respecte d'anys anteriors.

En l'edició d'enguany, el tradicional recorregut de cinc quilòmetres pel port esportiu i el passeig Marítim es traslladarà a l'N-II, en un tram d'anada i tornada entre la carretera d'Alella i la riera de Teià, i amb la línia de sortida i arribada just al davant del consistori municipal.

Organitzada per l'Ajuntament del Masnou i el club La Sansi, a la Sant Silvestre masnovina d'aquest any tant homes com dones correran en una mateixa cursa a causa del canvi de recorregut i comptaran amb diferents llebres de Corredors.cat, que marcaran el ritme de 20, 25, 30 i 35 minuts. Per als infants, hi haurà tres curses (entre els 400 i els 800 metres), segons la franja d'edat.

La cursa començarà a les 10.30 hores amb la Sant Silvestre popular de 5 km amb sortida conjunta d'homes i dones i, a partir de les 11.15 hores, es faran les tres curses infantils.

 

Inscripcions

El termini màxim d'inscripció finalitzarà el 21 de desembre a les 23.59 hores o fins a exhaurir els dorsals. El nombre previst d'inscripcions és de 2.000 i es podrà tancar el període en assolir-se aquesta xifra.

Les inscripcions es poden fer en línia a la pàgina web www.santsilvestredelmasnou.com.

Els grups que hi vulguin participar i facin més de deu inscripcions gaudiran d'un preu especial. Per a més informació, podeu contactar amb la Regidoria d'Esports a través del correu electrònic esports@elmasnou.cat.