S'obren les inscripcions a la jornada Digital Days, "Tecnologia, salut i benestar"

Última revisió 07-02-2023 12:05
02/02/2023

Tindrà lloc el dimecres 8 de febrer, al Centre d’Empreses Casa del Marquès

El Centre d’Empreses Casa del Marquès ja ha obert les inscripcions per participar en la jornada Digital Days. Tecnologia, Salut i Benestar. Tindrà lloc el 8 de febrer, de 9.30 a 14 h, al Centre d’Empreses Casa del Marquès, amb l’objectiu d’apropar les tecnologies 4.0 al teixit productiu del Masnou i del seu entorn i potenciar-ne la competitivitat.

Es pot consultar el programa de la jornada i fer-hi la inscripció en aquest enllaç. Les persones que hi participin coneixeran les tecnologies emergents en el camp de la salut i el benestar, situacions pràctiques vinculades a necessitats quotidianes i casos d’èxit reals. A més, la jornada s’organitza amb la intenció de facilitar la interacció entre les empreses del territori, amb la tecnologia com a nexe d’unió. Així, es pretén que puguin fer xarxa, intercanviar experiències i establir col·laboracions eventuals.

La jornada és una iniciativa que organitza l’Ajuntament del Masnou (Centre d’Empreses Casa del Marquès), amb la col·laboració dels ajuntaments d’Alella i Teià i el TecnoCampus Mataró-Maresme i amb el suport de la Diputació de Barcelona i el Departament d’Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya. Inicialment, s’havia programat el dia 14 del passat mes de desembre, però es va haver d’ajornar fins al 8 de febrer.

 

Cartell jornada
Cartell jornada "Digital days. Tecnologia, salut i benestar".