Sisena temporada de l'espai saludable

Última revisió 20-07-2021 09:58
20/07/2021

La platja d’Ocata torna a acollir la campanya de promoció de la salut a través dels hàbits saludables

La Regidoria de Salut Comunitària de l’Ajuntament del Masnou organitza la sisena temporada de la campanya de l’espai saludable que tornarà a situar-se a la platja d’Ocata. A través de la difusió d’hàbits saludables i el foment de la convivència entre les persones usuàries de la platja, l’objectiu és impulsar elements que facin possible el benestar de tots els ciutadans i ciutadanes.

 

Aquesta campanya de promoció de la salut a la platja comptarà amb una sèrie d’activitats a la platja dirigides a tota la població per fomentar hàbits de salut i organitzada per entitats del municipi. A més, enguany participen diversos comerços del municipi donant suport a la iniciativa a través de la col•laboració en el repartiment de productes relacionats amb la promoció de la salut, com aigües, fruita, cremes solars i sucs, que es podran recollir al Punt d’Informació Municipal (PIM) del baixador de l’estació d’Ocata els dies d’activitats de l’Espai Saludable. El programa d’activitats es:

 

Taller de primers auxilis i consells saludables per la platja

  • Organitzat per: Pro-activa
  • Lloc: Zona d’ombra platja Ocata (davant el baixador)
  • Dates: 22 de juliol de 10.30 a 11.30 hores / 5 d’agost 17 a 18.30 hores / 19 d’agost 17 a 18.30 hores

 

Taller de Txikung 

  • Organitzat per: Afibromare 
  • Lloc: Zona d’ombra platja Ocata (davant el baixador)
  • Data: 9 de setembre de 9.30 a 10.30 hores

 

D’altra banda, amb aquesta iniciativa l’Ajuntament es vol sumar a la celebració de l’Any Internacional de les Fruites i Verdures, impulsada per L'Organització de les Nacions Unides per a l'Agricultura i l'Alimentació (FAO), per conscienciar sobre els beneficis per a la salut que té el consum de fruites i verdures.

 

Per a més informació, dubte o consulta que tingueu en relació a l’espai saludable, us podeu adreçar a la regidoria de Salut Comunitària mitjançant el correu electrònic salutcomunitaria@elmasnou.cat o al telèfon 93.557.18.71.