Obertes les inscripcions de la Cursa Sant Silvestre

Última revisió 01-12-2022 08:50
30/11/2022

La Sansi es farà el 26 de desembre, dia de Sant Esteve, a l’N-II

Ja són obertes les inscripcions per participar en la 43a edició de la Cursa Sant Silvestre del Masnou, coneguda popularment com La Sansi. És la més antiga de les curses que se celebren a Catalunya pels volts de Sant Silvestre (31 de desembre) i una de les més populars, atès el nombre de persones que s’hi apunta.

Aquest serà el segon any en què la cursa es farà a l’N-II. El punt de sortida i d’arribada serà a la mateixa N-II, a l’altura del carrer de Tomàs Vives, davant l’Ajuntament del Masnou. La cursa per a adults serà mixta (homes i dones alhora) i tindrà una longitud de 5 km. El tret de sortida es dispararà a les 10.30 h. Les curses infantils tindran lloc a les 11.30 h, amb la sortida al mateix indret. La recaptació de les inscripcions infantils es destinarà a una causa benèfica. Les persones que participin en la cursa de 5 km, que està limitada a 1.800 participants, rebran una samarreta tècnica de màniga llarga i altres obsequis.

Aquesta cita esportiva obliga a tallar el trànsit al tram de l’N-II comprès entre la rotonda de la carretera d’Alella (c. d’Amadeu I / ctra. BP-5002) i el carrer del Mestral, a prop del límit amb Premià de Mar. Amb tot, des d’aquest punt, s’habilitarà un carril de circulació en sentit Barcelona fins al carrer del Torrent de Can Gaio. El tall de trànsit a l’N-II serà efectiu entre les 6 i les 13 h del 26 de desembre.