Obertes les inscripcions a la jornada "Digital Days. Tecnologia, Salut i Benestar"

Última revisió 12-12-2022 09:21
09/12/2022

Tindrà lloc el dimecres 14 de desembre al Centre d’Empreses Casa del Marquès

 El Centre d’Empreses Casa del Marquès organitza la jornada "Digital Days. Tecnologia, Salut i Benestar", per apropar les tecnologies 4.0 al teixit productiu del Masnou i del seu entorn, amb l’objectiu de potenciar la competitivitat.

Tindrà lloc el dimecres 14 de desembre, de 10 a 14 h. Per assistir-hi, cal inscriure-s’hi mitjançant el formulari d’aquest enllaç. Les places són limitades. Les persones que hi participin coneixeran les tecnologies més emergents en el camp de la salut i el benestar, situacions pràctiques vinculades a necessitats quotidianes i casos d’èxit reals. A més, la jornada s’organitza amb la intenció de facilitar la interacció entre les empreses del territori, amb la tecnologia com a nexe d’unió. Així, es pretén que puguin fer xarxa, intercanviar experiències i establir col·laboracions eventuals.

La jornada és una iniciativa que organitza l’Ajuntament del Masnou (Centre d’Empreses Casa del Marquès), amb la col·laboració dels ajuntaments d’Alella i Teià i el TecnoCampus Mataró-Maresme i amb el suport de la Diputació de Barcelona i el Departament d’Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya.

Cartell jornada
Cartell jornada "Digital days. Tecnologia, salut i benestar'.