Nova guia en línia d'empreses i comerços del Masnou

Última revisió 12-12-2023 09:34
01/12/2023

L'Ajuntament convida els negocis de la vila a figurar en el nou directori i donar a conèixer els seus productes i serveis a la ciutadania

El Centre d’Empreses Casa del Marquès ha posat en marxa un nou directori, una guia en línia del teixit comercial i empresarial del Masnou. El portal, que acaba de néixer, es troba en la fase més primerenca: la de convidar els comerços, empreses i professionals a donar-s’hi d’alta.

Els que ho facin hi tindran una pàgina del seu negoci per informar la ciutadania dels productes i serveis que ofereixen, la seva adreça, xarxes socials, telèfon, horaris, imatges i la informació que considerin rellevant per arribar a la clientela. Donar-s’hi d’alta és molt senzill, mitjançant la pàgina que permet fer-se’n usuari. Abans que el negoci sigui visible per a la ciutadania, l’equip tècnic de la Casa del Marquès verificarà les dades introduïdes. A més a més de ser un aparador del teixit comercial masnoví, el directori proporciona altres utilitats als negocis que en formin part, ja que el Centre d’Empreses també l’utilitzarà per informar-los sobre activitats, convocatòries, formacions o altres assumptes d’interès empresarial.

A fi de comptes, el directori vol ser una guia útil per a la ciutadania que busqui algun producte o servei concret. Per exemple, es pot seleccionar un sector d’activitat empresarial per trobar els proveïdors que s’hi dediquen o fer una cerca lliure entre els noms dels negocis. La guia serà cada cop més completa, a mesura que s’hi vagin incorporant empreses, comerços, establiments i professionals masnovins. L’Ajuntament posa en marxa aquest directori, completament gratuït, amb l’objectiu de promoure el comerç i l’economia del Masnou. Aquesta iniciativa està subvencionada pel programa Catalunya Emprèn, del Departament d’Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya.

Panoràmica parcial del Masnou, des del parc de Vallmora.
Panoràmica parcial del Masnou, des del parc de Vallmora.
Autor: Domènec Cano Senties