L'Espai Escènic Iago Pericot Ca n'Humet continua apostant per la #culturasegura

Última revisió 27-01-2021 15:20
19/01/2021

Fins al mes de maig, es combinen propostes molt destacades amb circ i accions formatives

L’espectacle The Incredible Box, de la companyia sempre sorprenent La Tal, és un bon símbol dels moviments a què obliga la pandèmia pel que fa a la programació estable de l’Espai Escènic Ca n’Humet. El muntatge estava previst per al passat 1 de novembre i es va haver de cancel·lar per les mesures restrictives per aturar la COVID-19 vigents en aquell moment. Ara, La Tal serà l’encarregada d’encetar la temporada del 2021, el 24 de gener. El següent espectacle, Ramon, amb text i direcció de Mar Monegal i interpretació de Francesc Ferrer, és una proposta per al 7 de febrer, amb diferents nivells de lectura i una reflexió sobre les relacions humanes, els somnis adolescents i la família.

La voluntat de la Regidoria de Cultura és continuar difonent la idea que l’Espai Escènic Iago Pericot Ca n’Humet continua sent un espai segur on es pot gaudir, especialment en uns moments complicats, de tots els beneficis de les manifestacions culturals. També s’ha reprogramat l’esperat Be God Is, que era una de les propostes que havien de reobrir la temporada a l’octubre. Humor, música, cabaret i circ amb actors versàtils i contents de compartir la seva feina són els ingredients que es conjugaran el 6 de març en aquest espectacle.

Amb la voluntat d’aixecar els ànims i posar música i bon humor, el cabaret serà un gènere molt present en la temporada del teatre municipal fins al mes de maig. Al seu voltant gira també Akelarre, l’espectacle de The Feliuettes, el 20 de març, i el de Señor Stets Lonely Orkestar, el 20 de febrer. Aquest últim és un dels espectacles triats a la convocatòria extraordinària promoguda per l’Ajuntament per pal·liar els efectes de la crisi generada per la pandèmia entre els professionals de les arts escèniques.

Per a tota la família, Addaura Teatre Visual portarà Klé, un ambiciós i captivador espectacle a partir de l’obra i la teoria de l’artista Paul Klee. A ell es deu la frase que la funció de l’art és fer visible allò invisible. Ara més que mai és important veure la màgia que de vegades ens passa desapercebuda. Serà el 18 d’abril.

Altres propostes que es van triar dintre la convocatòria extraordinària són l’espectacle Quatre estacions, de Masnouballet, que posa a l’escenari ballarins i ballarines del municipi amb altres que compten amb una trajectòria reconeguda; les accions formatives que duran a terme La Teatral, al mes de març, i de +QTeatre, al maig. Per a més informació, podeu contactar amb la Regidoria de Cultura, a través de l'adreça electrònica cultura@elmasnou.cat o el número de telèfon 93 557 18 51.

 

Klé', d'Addaura Teatre Visual, es podrà veure el 18 d'abril.
Klé', d'Addaura Teatre Visual, es podrà veure el 18 d'abril.