L'Ajuntament col·loca un nou pont d'accés a la platja

Última revisió 10-08-2021 09:47
23/07/2021

Ubicat entre els passos soterrats dels carrers del Brasil i de la Mare de Déu de Núria, la mesura permetrà facilitar l'accés a la platja des del passeig Marítim.

L'Ajuntament del Masnou ha instal·lat un nou pont d'accés a la platja al passeig Marítim, entre els passos soterrats del carrer del Brasil i del carrer de la Mare de Déu de Núria. El treball l'ha executat l'empresa Manufacturas de Plástico Reforzado, SL, ha tingut un cost de 6.885,25 euros (IVA inclòs) i està fet de fibra de plàstic reforçat.

La mesura s'ha pres davant de la demora per part de la Direcció General de Costes i Mar del Ministeri per a la Transició Ecològica i el Repte Demogràfic, òrgan que és el titular de les competències i a qui es remetrà la factura, després de les diverses  peticions del consistori per tal d'arreglar la passarel·la d'accés que va quedar afectada a causa del temporal que va malmetre gran part del passeig Marítim el passat 2020. 

Des de la Regidoria de Transició Ecològica i Desenvolupament Sostenible es va remetre un informe de danys a l’organisme marítim per tal d’informar-lo de la problemàtica i amb la intenció que fessin les reparacions pertinents, però, després d’un temps d’espera, s’ha decidit instal·lar aquest accés.