La gent gran ja té nova agenda d'activitats

Última revisió 13-01-2023 09:33
12/01/2023

La programació especial per a la gent gran del Masnou ja ha sortit del forn. Abraça des del febrer fins al juny i inclou una gran varietat d’activitats formatives, esportives, culturals i lúdiques.

Aprendre a utilitzar l’ordinador o el telèfon mòbil són dues de les formacions que s’oferiran durant aquests mesos. També hi ha programades sessions de diverses manualitats, tant de costura com creatives, o per aprendre a tocar l’ukelele, un petit instrument de quatre cordes semblant a una guitarra.

Quant a les activitats més lúdiques, hi ha programat un espectacle musical a l’Espai Escènic que recuperarà el cuplet tradicional. També es farà un vermut musical amb la companyia de sarsuela Ciutat Comtal, que oferirà un recull líric amb cançó catalana als jardins de Can Malet.

La programació també té un espai destacat per a l’activitat física. D’una banda, purament esportiva, amb activitats de diferents nivells d’intensitat tant al Complex Esportiu com als tres casals de la gent gran. De l’altra, també s’oferirà un taller de ioga, un de txi-kung, un per reforçar el sol pelvià i un altre d’estimulació cognitiva. El Club dels Divendres, un espai de joc i esbarjo on es pot passar una bona estona xerrant i jugant a jocs de taula per exercitar la ment i treballar, també, la motricitat fina, es continuarà fent dues vegades al mes a Ca n’Humet. A la programació també s’informa de les diverses passejades i visites locals que s’ofereixen dins del cicle "El Masnou, terra de mar".

L’agenda de la gent gran és organitzada per l’Ajuntament del Masnou amb el suport dels casals de la gent gran d’Ocata, Can Mandri i Can Malet, el CFPAM, el Complex Esportiu Municipal, l'entitat Fem Fira, l'Associació de Veïns i Veïnes del Masnou Alt i els professionals que s’indiquen a les activitats.

 

Inscripcions

Totes les activitats són gratuïtes, però requereixen inscripció prèvia, que es pot formalitzar a través del formulari en línia, enviant un correu electrònic a gent.gran@elmasnou.cat o trucant al número de telèfon 93 557 17 77.

N’hi ha de destinades a persones a partir de 60 anys i d’altres a partir dels 65. És condició indispensable estar empadronat al municipi.