La Caminada dels Tres Pobles i la Cursa de la Dona de les Tres Viles: dues cites esportives a l'aire lliure pel proper mes de maig

Última revisió 27-04-2022 10:40
26/04/2022

Al mes de maig tindran lloc dos esdeveniments per als amants de l’esport a l’aire lliure. L'un, la Caminada dels Tres Pobles (15 de maig), que en la seva quinzena edició recorrerà una zona del Parc de la Serralada Litoral. L’altre, la primera edició de la Cursa de la Dona de les Tres Viles (29 de maig), que resseguirà un tram del litoral maresmenc per l’N-II.

XV Caminada dels Tres Pobles (el Masnou, Alella i Teià)

Després de dos anys amb limitacions per la pandèmia, l’emblemàtica Caminada dels Tres Pobles torna com a cita ineludible al calendari esportiu dels municipis del Masnou, Alella i Teià el 15 de maig. A més de practicar esport, els veïns i veïnes dels tres municipis podran gaudir de la natura i compartir una bona estona d'esbarjo a l'aire lliure amb els companys i companyes de ruta. La caminada transcorrerà per l’entorn natural del Parc de la Serralada Litoral i, en total, seran uns 9 quilòmetres de recorregut.

 Sortides:

  • De 8.30 a 9 h: el Bosquet. Alella.
  • De 8.30 a 9 h: plaça de Ramón y Cajal. El Masnou.
  • De 8.30 a 9 h: Poliesportiu Municipal El Cim. Teià.

Al final del recorregut, al Centre Enoturístic i Arqueològic de Vallmora, s'oferirà un esmorzar gratuït per a totes les persones participants. Es recorda que no hi haurà avituallaments i, per tant, caldrà que cada participant porti aigua suficient per poder-la dosificar al llarg del recorregut segons les seves necessitats.

Inscripcions:

Cal fer inscripció prèvia, ja que no es faran inscripcions el mateix dia de la caminada. Estaran obertes fins al 12 de maig, o fins a exhaurir places. Es poden fer telemàticament omplint un dels formularis en funció del punt de sortida triat. La participació està limitada a un màxim de 1.500 persones.

Els menors de 14 anys hi hauran de participar amb alguna persona adulta que se'n faci responsable. Les noies i els nois de 14 a 18 anys que vulguin participar-hi sense l'acompanyament d'un adult hauran de formalitzar la inscripció i portar abans de la sortida un full d'autorització signat per la persona responsable.

I Cursa de la Dona de les Tres Viles (el Masnou, Premià de Mar i Montgat)

Una nova cursa al calendari dels i les esportistes. La primera Cursa de la Dona de les Tres Viles tindrà lloc el 29 de maig i tindrà circuits de 10 i 5 km que aniran per l’N-II.  Una cita esportiva que té per objectiu posar en valor el rol de la dona en la societat i, alhora, amb voluntat integradora a favor de la igualtat de gènere. La participació és oberta a homes i dones.

Sortides:

  • La sortida dels 10 km: serà a Montgat a les 9.30 h, davant de l’estació de tren de Montgat a la plaça Mallorquines. L’arribada, al port de Premià de Mar.
  • La sortida dels 5 km: serà al Masnou a les 9.45 h, davant de l’Ajuntament del Masnou. L’arribada també serà al port de Premià de Mar.

La sortida serà amb calaixos de sortida, segons el ritme i el nivell de les persones participants. Estarà indicat en els dorsals de colors, que seran diferents segons la distància i el nivell.

Més informació i inscripcions:

Consulteu la pàgina web www.cursadeladona.cat.