Inscripcions obertes al grup d'ajuda mútua per a cuidadors i cuidadores no professionals

Última revisió 10-10-2023 12:45
09/10/2023

Les sessions s’iniciaran el primer trimestre del 2024, però les persones interessades ja poden apuntar-s'hi

L’Ajuntament del Masnou i la Diputació de Barcelona posen en marxa una nova edició del Grup de Suport Emocional i Ajuda Mútua per a cuidadors i cuidadores no professionals de persones dependents o discapacitades.

Les persones interessades ja s’hi poden inscriure, posant-se en contacte amb els Serveis Socials de l’Ajuntament del Masnou, mitjançant l’adreça electrònica ebasp@elmasnou.cat o el número de telèfon 93 557 17 77. També poden apuntar-s’hi a través de l’Oficina d’Atenció Ciutadana. Tot i que ja s'han obert les inscripcions, encara s’han de concretar els dies, l’horari i el lloc en què es faran les trobades.

Seran deu sessions d’una hora i mitja cadascuna, conduïdes per un psicòleg o psicòloga. El grup està concebut com un espai de relació, de suport i d’intercanvi entre persones cuidadores no professionals. És a dir, no és un curs de formació. Entre els objectius de la trobada hi ha la reducció de la sobrecàrrega emocional i física, conèixer altres persones cuidadores, evitar la soledat i disminuir l’estrès. L’Ajuntament del Masnou i la Diputació de Barcelona organitzen aquesta edició amb el suport de la Fundació Hospital Sant Jaume i Santa Magdalena.

 

Imatge del cartell del Grup de Suport i Ajuda Mútua.
Imatge del cartell del Grup de Suport i Ajuda Mútua.