Inici de les obres d'instal·lació de nous jocs infantils

Última revisió 21-09-2021 10:32
21/09/2021

El consistori està treballant en la instal·lació i renovació de diverses zones de jocs infantils

Amb la voluntat que els infants puguin gaudir d'espais d'esbarjo en bon estat i, al mateix temps, que siguin eines d'aprenentatge, el dilluns 20 de setembre l'Ajuntament va iniciar el muntatge de nous jocs infantils a la platja d'Ocata, a la zona de l'estació de Rodalies, i s'espera que estiguin enllestits el pròxim divendres 24 de setembre.

Aquesta actuació coincideix amb la retirada del joc del bucaner que es va efectuar al juliol, ja que tant les cordes de la piràmide com les cistelles estaven en mal estat i els fonaments havien començat a sobresortir. Ara, en el mateix lloc s'hi col·locaran dos nous jocs: un de sorra i un d'excavacions, que inclourà una excavadora. L'acció s'ha planificat fent tot un aprofitament de la zona perquè la mateixa platja faci de sorral a través d'uns jocs que estan pensats per a la millora de la psicomotricitat dels infants i, també, per afavorir la seva creativitat.

Aquestes obres de renovació estan vinculades a les ja realitzades a la platja del Masnou, on recentment es van substituir les cordes malmeses de la piràmide, encara que la falta de matèria primera per la crisi sanitària ha fet endarrerir l'entrega del material i, per tant, la seva col·locació.

D'altra banda, s'estan ultimant altres accions a les zones de jocs infantils. Les properes es realitzaran a l'àrea que hi ha tot just al costat de l'Escola Bressol Municipal Sol Solet, a la cantonada del carrer del Doctor Pere Genové amb el del Capità Antoni Pagès Millet. En aquest espai, que ha quedat envellit i degradat pel temps, se substituiran els jocs per d'altres d'enfocats a un públic més menut, mantenint el vessant lúdic i educatiu de les actuacions actuals. També s'aprofitaran les actuacions per renovar l'espai: s'arranjarà la tanca existent, se substituiran els arbres i la vegetació actual, i es canviaran papereres, mobiliari urbà i enllumenat per afavorir la comoditat dels visitants.