Última revisió 27-12-2021 13:20
27/12/2021

Més de 1.700 persones van participar en la quaranta-dosena edició de la Sant Silvestre més antiga de Catalunya

Diumenge 26 de desembre es va celebrar la quaranta-dosena edició de la Sant Silvestre del Masnou, la més antiga i la tercera amb més participants de Catalunya.

Enguany, més de 1.600 persones van gaudir d'una jornada marcada pel nou recorregut, que es va traslladar a l'N-II, en un tram d'anada i tornada entre la carretera d'Alella i la riera de Teià, i amb la línia de sortida i arribada just al davant del consistori municipal, amb una distància total de 5 quilòmetres.

Aquest any, tant homes com dones van participar en la mateixa cursa, que es va dur a terme amb quatre sortides separades, va comptar amb diferents llebres, marcant diferents ritmes, i, amb l'obligatorietat de portar mascareta, excepte quan s'estava corrent, com a mesura principal sanitària.

Dmitrijis Serjogins, atleta letó de La Sansi, amb un temps de 14 minuts i 28 segons ha estat el guanyador de la categoria masculina, mentre que Cristina Silva, atleta del club esportiu Ironwill BCN, ho ha fet en categoria femenina, amb un temps de 16 minuts i 31 segons.

A més a més, un cop finalitzada la cursa d'adults, es van fer les tres curses d'infants, dividides per franja d'edats i per distàncies, compreses entre els 400 i els 800 metres.