Es talla un tram del carrer de les Guilleries, del dilluns 22 al divendres 26 de maig

Última revisió 22-05-2023 10:51
19/05/2023

Ni autobusos ni vehicles privats no podran circular al segment que va de l’avinguda de Joan XXIII fins al carrer de la Pollacra Goleta Constança

Dilluns vinent, 22 de maig, es talla al trànsit al tram del carrer de les Guilleries comprès entre l’avinguda de Joan XXIII i el carrer de la Pollacra Goleta Constança. El tall serà vigent fins al divendres 26 de maig (inclòs).

La prohibició de circular-hi implica el desviament de dues línies d’autobús:

Això obliga a anul·lar temporalment la parada d’autobús de l’avinguda de Joan XIII (davant el cementiri), que presta servei a totes dues línies. S’habilitaran dues parades alternatives a prop d’aquesta. L’una servirà per agafar l’autobús en sentit Barcelona o Badalona. Estarà situada al carrer d’Almeria, a prop de la cantonada amb Joan XXIII. L’altra, en sentit Teià, es trobarà al carrer del Berguedà, també a tocar de Joan XXIII. Es pot veure el plànol dels desviaments i de les parades al cartell de l’avís.

Es talla el tram esmentat del carrer de les Guilleries per tal de renovar-hi l’asfalt. S’utilitzarà un paviment sonoreductor, per tal de minimitzar les molèsties acústiques que causa al veïnat l’elevat volum de trànsit que absorbeix aquesta via. També s’hi col·locaran nous elements per obligar els vehicles a reduir la velocitat. Finalment, s’hi pintarà nova senyalització horitzontal. L’Ajuntament destina 77.958,64 euros (IVA inclòs) a l’asfaltatge d'aquest tram, que s’ha adjudicat a l’UTE CCDL Barcelonès-Maresme.