Els Vienesos es converteix en un centre de vacunació puntual

Última revisió 01-04-2021 09:01
30/03/2021

L’Ajuntament cedeix l’equipament per agilitzar la inoculació d’una remesa de dosis de Pfizer a majors de 80 anys

 

L’equipament cívic Els Vienesos funciona avui i demà, 30 i 31 de març, com a centre de vacunació contra la COVID-19. Només han d'anar-hi aquelles persones que han rebut la confirmació de la cita per part del Servei Català de la Salut. Es tracta d’homes i dones majors de 80 anys.

L’Ajuntament ha cedit aquest equipament per proporcionar més capacitat als CAP masnovins i que puguin inocular les dosis que s’han rebut de la farmacèutica Pfizer de forma ràpida i eficient.

A més de la cessió de l’espai, l’Ajuntament hi col·labora amb l’aportació de material, com mobiliari, mampares i tanques, i en altres qüestions logístiques. També hi donen un cop de mà voluntaris i voluntàries de Protecció Civil, així com agents de la Policia Local. L’Ajuntament s’ha ofert a col·laborar amb les autoritats sanitàries cada vegada que calgui si l’arribada de més remeses permet accelerar el ritme de vacunació.

El fet d’habilitar Els Vienesos com a centre de vacunació no afecta el Punt COVID-19, que funciona amb normalitat, tot i trobar-se al mateix edifici. S’han habilitat entrades i recorreguts diferents per tal que les persones usuàries d’aquest servei no es creuin amb les que van a vacunar-se ni amb el personal sanitari. 

El Punt COVID-19 dona suport a les persones que vulguin fer tràmits administratius amb els dos centres d’atenció primària (CAP) del municipi. Permet, doncs, facilitar aquestes gestions a la ciutadania i alleugerir la càrrega de treball del personal sanitari i administratiu dels CAP. Per acudir-hi, cal demanar cita prèvia al número de telèfon 93 557 17 99 (de dilluns a divendres, de 9 a 14 h).


 

Vacunació de majors de 80 anys a Els Vienesos.
Vacunació de majors de 80 anys a Els Vienesos.