Consulteu el díptic amb la informació de la jornada. ">

El talent femení que revoluciona la gastronomia se cita al Masnou

Última revisió 07-11-2025 12:44
07/11/2025

Consulteu el díptic amb la informació de la jornada.

La jornada “Connectant amb el talent femení” posarà en relleu, el 26 de novembre, la força i la creativitat de les dones que estan transformant el sector gastronòmic. L’acte tindrà lloc a partir de les 17 h a la Sala Joan Comellas (Edifici Centre) i combinarà ponències, converses inspiradores i un tastet de productes de temporada.

La trobada estarà moderada per la periodista especialitzada en cuina i alimentació Tana Collados (TV3 i 3CatInfo). Entre els moments destacats hi figura la xerrada “Gana i foc”, a càrrec de Maria Nicolau Rocabayera, cuinera i escriptora coneguda pel seu estil directe i el seu compromís amb una gastronomia arrelada al territori.

El programa inclou també converses inspiradores amb vuit professionals del territori que representen la diversitat del talent femení a la cuina: Núria Orra (restaurant Tresmacarrons), Cecilia Coutsiers (Ceci Home Cooking), Carlotta Andrea Cofano (restaurant Cobalto), Mónica García (Cafeteria El Cub), Sandra Palazón (Pastisseria Sandra Palazón), Sandra Sauleda (Sauleda Pastissers), Mireia Mach (Foodlona) i Alba Gil (Baked by Alba). Les converses tractaran temes com la conciliació entre vida i professió i la visibilització del lideratge femení en el món de la gastronomia.

La jornada es clourà amb un espai de networking i un tastet final al Punt Gastronòmic del Mercat Municipal, a càrrec del restaurant Entremans.

Les places són limitades i les inscripcions es poden fer en aquest enllaç.