El pont de l'avinguda de Joan XXIII a l'altura de l'autopista ja té llum

Última revisió 22-03-2023 11:22
21/03/2023

A banda, s’està enllestint la rehabilitació de la passarel·la que creua l’N-II

Dues tires de llums led que s’han instal·lat al pont de l’avinguda de Joan XXIII il·luminen aquesta infraestructura, que permet creuar l’autopista C-32 i que connecta el Masnou Alt amb els barris de l’oest de Teià. Això ha millorat notablement la seguretat de les persones que el creuen a peu.

Els leds s’han integrat als nous passamans que s’han afegit a les baranes dels dos cantons del pont, d’uns 100 metres de longitud. A més, s’han instal·lat dos nous fanals, un a cada extrem del pont. També s’ha reforçat la seguretat dels vianants amb la col·locació de nous barrots a les baranes. Ara els buits són més estrets, cosa que dificulta que infants, adults i animals puguin introduir-hi parts del cos.

Els treballs, que van començar a mitjans de febrer, estan pràcticament enllestits. Només manca aplicar una nova capa de pintura a les baranes, que es farà properament. L’Ajuntament ha invertit 46.007 euros (IVA inclòs) en aquest projecte, sumant tots dos conceptes. Les feines d’adequació i arranjament de les baranes les ha dut a terme ADO Urban Furniture SL per 29.850 euros (IVA inclòs). La resta dels treballs, els necessaris per il·luminar el pont, els han fet els equips municipals de brigades i d’enllumenat. El material necessari per dotar de llum el pont ha costat 16.157 euros (IVA inclòs).

En paral·lel a aquest projecte, el Servei Territorial de Carreteres de Barcelona (Generalitat de Catalunya) va començar a principis de març la rehabilitació del pont per a vianants que creua l’N-II, connectant el carrer de Migjorn amb el passeig Marítim. És la passarel·la que es troba molt a prop del límit amb Premià de Mar. Els treballs obliguen a tancar-lo, de dilluns a divendres laborables, de 7 a 16 h, i mentre no s’acabin, previsiblement, a principis d’abril. L’actuació consisteix en el sanejament i la rehabilitació de les escales del costat mar, la substitució de les baranes d’aquesta banda i el repintat de les de l’altre cantó.

El pont de l'avinguda de Joan XXII a l'altura de l'autopista ja té llum
Dues tires de llums led que s'han instal·lat al pont de l'avinguda de Joan XXIII il·luminen el pont