El Masnou diu PROU a les violències masclistes

Última revisió 15-11-2021 11:06
12/11/2021

L’Ajuntament del Masnou ha organitzat un programa d’activitats en el marc del 25 de novembre, Dia Mundial contra la Violència Masclista

L’Ajuntament del Masnou ha organitzat, durant el mes de novembre i en el marc del Dia Mundial contra la Violència Masclista, una sèrie d’activitats per reivindicar i fer visible aquesta problemàtica social.

La primera de les activitats, que va tenir lloc el divendres 5 de novembre a l’Espai Jove, va ser el taller de discjòquei “Música lliure de masclismes”, a càrrec d’Anna Terrés DJ.

 

 

El divendres 19 de novembre, de 18 a 20 hores, es podrà anar a Ca’n Humet a fer cartells i pancartes. Aquesta activitat, “Fem cartells per trencar el silenci!”, es realitzarà, a més del dia 19, també el dilluns 22, dimarts 23 i dimecres 24, en el mateix horari. A més, s’habilitarà un racó de lectura feminista que estarà actiu fins al divendres 17 de desembre.

 

 

Dimecres 24, a les 20.15 hores, s’ha convocat una concentració a la plaça de Ramón y Cajal. Aquesta concentració continuarà amb una marxa nocturna silenciosa cap a la plaça de la Igualtat i es demana a les persones assistents que portin objectes lluminosos, com llums LED o mòbils, per tal de fer el més visible la reivindicació.

 

 

Com a tancament i acte central d’aquest programa, el dijous 25 es durà a terme, a les 19 hores, l’acte “Jo no callo, trenquem el silenci”, en commemoració del Dia Mundial contra la Violència Masclista. Durant l’acte, hi haurà una lectura de textos per part de joves del municipi acompanyada de ballarines i ballarins de les escoles de dansa del Masnou, que guiaran a través de les emocions i faran gaudir el públic mentre el Masnou diu PROU a les violències masclistes.