Del 20 al 22 de gener, tasques de pacificació de l'entorn del centre educatiu Escolàpies

Última revisió 20-01-2021 12:01
18/01/2021

Dimecres, 20 de gener, és previst que s’iniciïn les tasques de pacificació de l’entorn del centre educatiu Escolàpies del Masnou. Aquesta actuació, que donarà continuïtat a l’eix de vianants del carrer del Doctor Agell, comportarà canvis pel que fa al trànsit rodat i a dues parades del recorregut de l’autobús urbà C-19.

Al carrer de Jaume I, al tram comprès entre els de Tomàs Vives i Capitans Comellas, i al carrer del Doctor Josep Agell, al tram entre els de Mestres Villà i Fontanills, s’hi restringirà el pas de vehicles i només hi podran accedir els veïns i veïnes per fer ús dels guals i l’autobús de la línia C-15.

D’altra banda, les parades 6 i 7 de l’autobús urbà C-19, actualment ubicades al carrer de Jaume I, seran traslladades al carrer de Fontanills, a la mateixa altura que eren fins ara, és a dir, als carrers del Doctor Josep Agell i Mare de Déu de Núria, respectivament. Es preveu que l’actuació finalitzi divendres, 22 de gener.

Un dels objectius del Pla de mobilitat urbana sostenible del Masnou, aprovat al Ple del 20 de setembre de 2018, és el desenvolupament de diferents propostes d’actuació i mesures en l’àmbit de la pacificació i la creació de noves zones per a vianants. Per tal de donar-hi compliment, l’Ajuntament del Masnou està desplegant les accions previstes al document a fi d’incrementar l’espai per a vianants a la zona central del municipi i pacificar l’entorn de les escoles de la vila.