Cap de setmana d'inauguracions artístiques, teatre i gangues

Última revisió 21-03-2023 10:53
20/03/2023

L’Espai Casinet ha inaugurat recentment i amb èxit dues exposicions. Divendres, 17 de març, l’artista d’origen alemany resident al Masnou, Jutta Immenkötter, va donar el tret de sortida a una mostra que reflexiona al voltant d’allò que representen les restes d’una obra, i és que Immenkötter ha creat una instal·lació a partir de fragments i restes trobades durant les obres de reforma de casa seva, al Masnou. En aquest sentit, a l’exposició l’artista ofereix la reinterpretació dels missatges de troballes com les pintures que romanien sota capes de paper pintat, o motllures i falsos sostres. L’acte d’obertura d’aquesta proposta, que es podrà veure fins al 10 d’abril, va comptar amb força gent, tant del municipi com de fora, ja que la Jutta és una artista que desperta l’interès en el circuit galerístic de Barcelona. Un dia abans, el dijous 16, la sala C de l’equipament es va omplir de gom a gom —incloent-hi els i les artistes, familiars, amistats i professorat— per veure l'exposició de l'alumnat de 2n de batxillerat artístic de l'Institut Mediterrània. Fins al 16 d’abril podreu fer una passejada pels diferents estils pictòrics més representatius de la història de l'art adaptats a temàtiques pròpies i contemporànies. L’alcalde, Jaume Oliveras, va assistir a ambdues inauguracions que, de nou, posen en valor el talent local.

Una altra sala municipal que es va omplir aquest cap de setmana va ser l’Espai Escènic Iago Pericot per veure l’obra de teatre La pell fina, interpretada per Biel Duran, Ricard Farré, Laura Pau i Laura Porta. La proposta, un de les principals èxits de públic de la programació d’aquest any, va reflexionar, en clau d'humor, sobre la manera que tenim de tractar-nos. A partir de temes com la maternitat, el talent o les relacions de parella es va posar de manifest que tenir cura dels altres segueix sent una assignatura pendent. Amb les entrades exhaurides uns dies abans, el públic va gaudir d’un espectacle molt reeixit en tot el circuit teatral català.

El diumenge 19 al matí, un tram del carrer de Sant Miquel es va omplir de paradetes d’oportunitats on un bon nombre de comerços del Masnou van oferir els seus productes a preu rebaixat. L’activitat “Les gangues al carrer” va ser organitzada per El Masnou Comerç.