Arriba una nova edició de la Caminada dels Tres Pobles

Última revisió 24-03-2023 10:34
23/03/2023

Ja s’han obert les inscripcions per participar en la sortida organitzada pels ajuntaments del Masnou, Alella i Teià que tindrà lloc el 16 d’abril

Els veïns i veïnes dels municipis del Masnou, Alella i Teià tenen una nova cita al calendari lúdic i esportiu amb la Caminada dels Tres Pobles, una oportunitat per fer activitat física saludable i gaudir d’una bona estona a l’aire lliure. Tindrà lloc el proper 16 d’abril i el recorregut, apte per a totes les edats, serà d’uns 9 quilòmetres aproximadament.

La sortida es podrà fer des d’un dels tres municipis i finalitzarà al Centre Enoturístic i Arqueològic de Vallmora amb un esmorzar popular. Les inscripcions per participar en aquesta setzena edició ja s’han obert.

Inscripcions:

Les inscripcions s’han de fer de manera telemàtica i es mantindran obertes fins a exhaurir les places. Cal omplir un d'aquests formularis en funció del punt de sortida triat:

Cal tenir en compte que:

No hi haurà avituallaments. Cal que cada participant porti aigua suficient per poder-la dosificar al llarg del recorregut segons les seves necessitats.

Els menors de 14 anys han de participar-hi amb alguna persona adulta que se'n faci responsable.

Les noies i els nois de 14 a 18 anys que vulguin participar-hi sense l'acompanyament d'algun adult han de formalitzar la inscripció i portar abans de la sortida un full d'autorització signat per la persona responsable.

La participació està limitada a un màxim de 1.500 persones.

 

Més informació: lacaminadadels3pobles.cat