Aquest dissabte comencen diversos tallers de caixes niu

Última revisió 10-03-2022 09:24
09/03/2022

Amb aquesta activitat es vol donar a conèixer els diferents ocells del territori i incentivar una actitud respectuosa amb la fauna, la natura i el medi ambient

El parc de Vallmora acollirà, el dissabte 12 de març, el primer taller de caixes niu, una activitat educativa orientada als infants del municipi i amb la qual es pretén donar a conèixer les diferents espècies d’ocells del territori, a més d’incentivar una actitud respectuosa envers la fauna, la natura i el medi ambient.

Aquesta activitat, que també es realitzarà el 19 de març al parc del Llac i el 26 de març una altra vegada al parc de Vallmora, tindrà una durada de dues hores. Constarà d’una breu explicació de les aus del nostre entorn i, seguidament, es farà un taller en què els participants construiran una caixa niu i, posteriorment, la penjaran als arbres del mateix parc on es dugui a terme l’activitat.

Per participar-hi, cal inscriure-s’hi a paisatge@elmasnou.cat, especificant en el correu el nom, la data del taller i el nombre d’assistents.

En cas de pluja el dissabte 12 de març, l’activitat es farà a les aules polivalents números 4 i 5 a la primera planta de l’Edifici Centre.