Ja es pot llegir 'El Masnou Viu' de gener

Última revisió 23-01-2023 09:00
20/01/2023

Ja es pot llegir el número 148 d'El Masnou Viu, el d'aquest mes de gener. La revista es distribueix en paper a totes les llars masnovines.

En aquesta edició, el tema principal de portada és l'obertura del procés d'adjudicació dels habitatges protegits de la plaça de l'U d'Octubre. Ara és oberta la fase d'inscripció de sol·licitants.

També s’hi destaquen les noves subvencions aprovades al Ple per als infants nascuts el 2020 i escolaritzats en escoles bressol privades, les obres de reurbanització dels carrers de Rafael Casanova i de Can Mandri i el recull d'imatges de Nadal, que es poden veure a les pàgines centrals de la revista. 

Carles Tamayo, reporter, periodista d'investigació i creador de continguts a Youtube i altres plataformes és l'entrevistat d'aquest mes. 

La secció "Punt de Trobada" es dedica en aquest número a l'Associació TEA Asperger Maresme (TEAMAR).

Com en totes les edicions, els grups municipals expressen les seves opinions i anàlisis a la secció "Tribuna Política". Entre altres continguts, també s'hi pot trobar l'agenda, que recull diversos actes programats durant les pròximes setmanes, així com altres informacions de servei.

Portada del número 148 d''El Masnou Viu' (gener 2023)
Portada del número 148 d''El Masnou Viu' (gener 2023)