Nou cicle d'activitats per a la gent gran

Última revisió 14-02-2022 08:14
11/02/2022

L’Ajuntament del Masnou, en col·laboració amb diverses entitats de la vila, ha organitzat un nou programa d’activitats entre els mesos de febrer i juny d’enguany

Amb la voluntat de continuar donant resposta a les necessitats i els interessos de les persones majors de seixanta-cinc anys, l’Ajuntament del Masnou ha organitzat, amb la col·laboració de diverses entitats de la vila, un nou cicle d’activitats per a la gent gran entre els mesos de febrer i juny d’enguany. La nova programació inclou activitats per a tots els gustos i inquietuds: culturals, d’oci i entreteniment, de salut, esportives o formatives, entre d’altres.

Hi ha programats, entre d’altres, tallers d’ukelele, de memòria, de ioga, de manualitats, de ganxet, de costura, de reciclatge, d’introducció al mòbil i d’ús de la tauleta digital en el dia a dia. També continua el Club dels Divendres, un espai de joc i esbarjo on es pot passar una bona estona xerrant i jugant a jocs de taula per exercitar la ment i treballar, també, la motricitat fina.

A més de les activitats i tallers, la programació inclou un cicle de vermuts musicals i descomptes en les entrades de les sessions regulars de la sala La Calàndria. També es faran visites guiades: l’una al jardí botànic Marimurtra de Blanes i l’altra al Consorci per al Tractament de Residus Sòlids Urbans del Maresme.

Inclosa en aquesta programació també hi ha la celebració de les noces d'or, un homenatge a les parelles que durant aquest any celebren els cinquanta anys de convivència. Dintre de la programació també s’informa de l’entrada en funcionament del Projecte Radars, de la implementació del projecte Ciutats Amigues de la Gent Gran, i del nou servei municipal de mobilitat de taxi a demanda.

Es pot consultar la informació a www.elmasnou.cat/gent-gran. La gran majoria d’activitats són gratuïtes. Moltes, a més, requereixen inscripció prèvia, que es pot formalitzar a través del web esmentat, enviant un correu electrònic a gent.gran@elmasnou.cat o trucant al número de telèfon 93 557 17 77.

Consulteu el programa d'activitats de gent gran en aquest enllaç.

Trobareu els formularis d’inscripció de cada activitat, en funció del termini de cada termini, a l’agenda web i a www.elmasnou.cat/gent-gran