Tall de l'N-II aquest diumenge: afectacions al trànsit i als busos

La prova esportiva Ironman impedirà la circulació en aquesta via entre les 7.30 i les 16.30 h, aproximadament

Aquest diumenge, 2 d’octubre, es tallarà la carretera N-II al trànsit, entre Montgat i Calella. El tall, que serà vigent entre les 7.30 i les 16.30 h, aproximadament, afectarà, per tant, tot el tram masnoví.

S’han previst rutes alternatives per facilitar la mobilitat. D’una banda, s’habilitarà un carril addicional a l’N-II, en sentit Barcelona, entre les rotondes de la carretera d’Alella i la del límit amb el terme municipal de Montgat, que dona accés a les vies C-31 i C-32. Aquest carril addicional només permetrà circular en sentit Barcelona.

Per anar en sentit Mataró, cal utilitzar la via C-32. S’hi pot accedir des de la carretera d’Alella.

Finalment, s’habilitarà un altre carril addicional a l’N-II, entre el carrer de Ponent i el carrer del Torrent de Can Gaio, només en sentit Barcelona i per permetre l’accés a la gasolinera que es troba en aquest tram.

 Mapa de rutes alternatives

Autobusos

El tall a l’N-II afecta també les línies d’autobús que circulen pel Masnou. L’horari de l’afectació dels autobusos que ha previst Moventis, l’operadora de transport, serà de 6 a 18 h.

L’autobús llançadora. L’autobús que uneix les estacions de Rodalies d’Ocata i el Masnou farà un recorregut alternatiu per l’interior del poble i, en conseqüència, augmentarà el temps habitual del trajecte. Mentre duri el tall, la parada que està ubicada a l’estació de tren del Masnou estarà ubicada al carrer de Sant Miquel cantonada amb el de Torrent d’Umbert. D’altra banda, la parada de l’estació d’Ocata es trobarà al carrer de Sant Miquel amb el de Tomàs Vives. Vegeu-ne l'avís.

Línia C19 (bus urbà del Masnou). Evitarà l’N-II desviant-se pels carrers de la República Argentina, Paraguai, Av. Kennedy, Ciutat Vila Jardí, Mare de Déu de Núria, Joan Miró, Sant Miquel i Pompeu Fabra. Restaran fora de servei diverses parades, on es col·locarà la senyalització que ho indicarà. Es recomana consultar l’avís on s’especifiquen les parades anul·lades i les alternatives més properes.

Línia C15 (Teià – El Masnou). Aquesta autobús serà gratuït durant tot el dia. Evitarà l’N-II i ho farà per diferents vies segons si va en sentit estació del Masnou, o bé, en sentit Teià. També s’ha publicat un avís on s’indica l’anul·lació de tres parades: Tomàs Vives-Esperança, Estació del Masnou i Capitans Comellas-Sant Felip. Es recomana consultar-lo ja que s’hi especifiquen les parades anul·lades i les alternatives més properes.

Línia C10 (Barcelona – Mataró). Transitarà per l’autopista C32. Per tant, s’anul·len les parades (en els dos sentits) de tots els municipis que es troben entre Montgat i Cabrera de Mar, incloent-hi el Masnou.

 

 

 

28/09/2022
Fins el 03/10/2022
Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 29-09-2022 08:38